torstai 30. joulukuuta 2010

Pihatokot

Urho teki yhden oton kaukokäskyä m-i, meni hyvin ja osasin olla ottamatta toistoja. Avo-luoksetuloa kahdella lelulla, ekalla pysäytys ja tokalla läpi. Pysähtyi niin hyvin kun vaan liukkaalla pihalla täydestä vauhdista pystyi - matka oli tosin vain puolet koepituudesta. Jääviä kaikki kolme (istu, seiso, maahan), jotka hyviä kaikki. Itsekin olin rauhallinen ja keskittynyt, koira myös - NÄIN sen pitääkin mennä :) Noutoa kiloisella, ekalla vapautus leluun pelkästä tarttumisesta, toisella koko kuvio. Varasteli taas heitoista.. Lopuksi hierottiin eteenistumisen suoruutta, on meinaan vinoutuneet ne aika tavalla. Jätin koiran 0,5-1 metrin päähän noin kello kahteen ja kutsuin siitä luo. Palkka leuan alta kun tuli suoraan, jos ei tullut niin en palkannut ja "liukenin" alta pois.

Oili teki jäävät, joista seisominen ja istuminen hyvät, maahanmenossa jäi suorastaan istumaan, josta siis tietty korjausveto.

Tokokärpänen on ihan tosissaan tainnut herätä, sillä myöhemmin iltalenkin jälkeen vielä yhdet satsit pihalla hommia. Urholla jääviä, joista seisominen ja maahanmeno ok, mut istuminen sitten taas hukassa. Kräh, tarttis suunnitella paremmin, ajatella enemmän, tehdä vaan onnistumisia eikä kokeilla.. NOh, joskus sitten kun ehkä jos. Lopuksi Urholla m-i-kauko, hyvä sellainen. Oililla myös m-i-kauko, ihan okei. Nameilla pystyin tekemään Oilille myös avo-luoksetulon ja sepäs menikin hyvin. Ekalla pysäytys, tokalla läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti