perjantai 30. syyskuuta 2011

Jälki, tottis ja rauniot

Oilin kanssa hypättiin Leenan kyytiin ja kurvattiin Pärnävaaralle treenaamaan. Ensimmäiseksi tehtiin jäljet ja ajettiinkin ne heti perään kun kovaa oli sekä osittain jäljen alusta ja ilmassa tuivertava tuuli. Oili pääsi ajamaan oman jälkensä (n. 200m) ihan tuoreeltaan ja se meni parin kepin ohitusta lukuunottamatta tosi kivasti. Erityisesti jäljen nosto oli varmuudessaan kiva nähdä. Jälki nousi tieuralta, kulki palanmatkaa metsässä, laskeutui sitten tiepohjalle ja meni jossain kohden myös soravallia pitkin.

Tottiskentällä näytettiin ensin eteenmenopalkan vienti. Sitten seuraamisen käännösten (erit. vas ja täys) hinkkaamista ottamalla aina käännöksen jälkeen askel taaksepäin. Onnistumisprosentti oli jotain reilusti alle 50.. Pk-esteitä molempia ensin edestakaisina avustajan kanssa. Hyppynouto kerran, meni hienosti :) Ottaa, ja saakin ottaa kosketuksen. Eteenmenossa lukitsi jotain oikealla ja tokihan se sinne lähtikin ekalla lähetyksellä. Kutsuin pois, osoitin uusintavirittelyssä korostetusti vasemmalle ja sitten tuli jotakuinkin riittävän suora eteneminen kentänlaitaan palkkapurkille.

---

Illansuussa hain Urhon kotiin Helsingin reissulta ja suunnattiin suorilta treeneihin. Vaan eipä paljon näyttänyt Urhoa meno ihmetyttävän, kivasti teki raunioilla omat hommansa. Otin neljä valmista umpipiiloa. Lähdin kiertämään aluetta ja siinä ne kaikki nousi mutiaisen nenän ja ilmaisun voimin. Hajun saadessaan se haukahteli muutamia kertoja, mutta etsi sitten vahvimman hajulähteen ja jäi paukuttamaan varsinaista ilmaisua. Hyvin selkeitä merkkauksia ja ilmaisuja - kiva oli tehdä Urhon kanssa hommia.

Niiden astutushommien saldo jäi yhteen ja nyt jäämme odottelemaan, että putkahtaako marraskuussa maailmaan lisää mudinpoikasia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti