perjantai 20. tammikuuta 2012

Itä-Suomen lappalaistottis (+mudillakin vähän)

Kuopiossa, Musti&Mirri Areenalla - joka on niiiiin luksus!

Oililla ekana seuraamista, erityisesti seinän ja agiesteiden vierustoja. Avustaja naksutteli ja Oilipas meni hienosti, kertaakaan ei tainnut pompata/valua pois paikaltaan. Sitten jäävät ja jumahdettiin heti istumiseen.. ei toiminut ei millään. Äh. Maahan ja top taisi mennä ihan jees. Luoksetuloon ei sitten tohtinut lähteä ollenkaan kun istumisen kanssa oltiin hinkattu. Tää pitää muistaa, tätä tapahtuu ihan liian usein just Oililla! Leikkiä tykkäsi välissä myös. Noutoa ensin pari pelkkää tuontia, sitten pelkkää hyppyä ja lopulta hyppynoutona (este jotain alle 80cm).

Paikallamakuita kaksi, hitaat tai kaksi käskyä vaativat maahanmenot (tyypillistä), makuu muuten ok (ja hiljainen!). Ekalla näkyvissä, toisella piilossa.

Toiselle kiekalle otin Urhon, mentaliteetilla tulta päin! Tämä oli nimittäin Urho "This week I have been mostly smelling female odors" Purhoselle vaikeeta, areena on täynnä tuoksuja ja koiriakin ihan kunnioitettava määrä. Mutta mun oli pakko rohkaista mieleni ja vaan mennä sen kanssa hommiin. Alkuun tietty karmeeta haistelua, niistä selvä kielto. Mut pallopalkka toimi ja Urho keskittyi hetki hetkeltä paremmin. Kuuma sille kyllä tuli, ei ole mudinpoikanen tottunut hommailemaan viimeaikoina +20 asteen lämpötiloissa. Juoksuseuraamisia, jääviä, noutoa, maassamakaamista ilman haistelulupaa. Hertalta tuli hyviä vinkkejä. Mulla meinaa olla noudossa jotain kummaa tepastelua. Samassa kehässä ollut toinen uroskoira aiheutti minussa pakkoliikkeitä, niitä tuotti pelko siitä että oma koira lipee toisen luo. Urho puolestaan ei tainnut edes tajuta asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti