perjantai 17. helmikuuta 2012

Betonivarikko

Oili töpsötti 2x saman maalimiehen. Toisella se ei osannut päättää ilmaistakko muovikuution päällä vai juurella. Maalimies oli kuution päällä, mutta siellä jalat holahteli rakoihin, alhaalla taas jäi kovin kauas maalimiehestä ja sen käsissä olevasta ruokapurkista. Siinä Oi sitten hyppeli ja huusi yhtäaikaa..

... ja Urho huusi muuten vaan ihan hemmetisti. Ihan älytön show.. Alennuin itsekin rääkymään sille jumalautaturpakiinni nenä kirsussa kiinni. Noh, juu. Otettiin alkuun kaksi tuulireagointia, joista toinen meni jopa oikein hyvin. Sitten väliin yksi näkölähtö, jonka pointti ei ollut mitenkään hetsata koiraa, vaan saada vain avut pitkään lähetykseen. Kolme kertaa Urho lähti ihan hyvin oikeaan suuntaan, mutta päätyi aina haukuskelemaan kuormurin kauhoille, jossa varmaan joo haisi jotain, mutta ei ollut maalimiestä kun se oli siellä rakennuksen takana vielä 20m edempänä.. Jessus sentään URHO! Ennen viimeistä valmista betonihallissa olevaa maalimiestä otetiin rauhoittuminen ja sen jälkeen Ur oli normaalimpi ja mokkekin löytyi ihan hyvin.

Homma lähtee vaan jo autolta ihan väärille urille. Koira huutaa ja mulla alkaa keittää. Se kieppuu kuin väkkärä ja huutaa, kun pitäisi laittaa liivit päälle. Ei pitäisi lähteä siihen mukaan, vaan ottaa oma aikansa, leikkiä buddhaa. Yritetään, yritetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti