sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Varikko + olkkaritokot

Urholle 3x umppari + 1 avolava, jonne koira ei päässyt. Kaikenmoista häröilyä.. varpaat jäätyi, teki miljoonat ykköset ja yhdet kakkoset, huuteli pelkkää hajua. Huomasi kyllä, että umppareita ei olekaan ollut aikoihin! Ei malttanut työstää hajua loppuun, vaan heiluroi jotain ihan muuta. Lisää umpipiiloja siis :)

Oilille 2 hankala-alustaista piiloa. Ekan (kasvihuoneessa) oikoi ja ilmaisi penkkipinon päällä makaavan maalimiehen mukavasti lattialta. Toisella joutui sitten kiipeilemään romukasoja pitkin päästäkseen maalimiehen luo. Kiipesi kehoituksella ja lopulta hyppäsi hämähäkkinä maalimiehen niskaan. Oili oli mukavalla tuulella ja kivasti ohjattavissa noin ylipäätäänkin.

Kotona olkkaritokot. Jääviä, kaukkareita, merkinkiertoa, yleistä kuuntelemista (istu on istu, eikä suinkaan esim. maahan). Kivat koirat! Urholla alkaa näkymään nyt yleisemminkin varastelua takapalkalle. Olen kai treenannut sen (tp:n) kanssa liian kaavamaisesti, yritin nyt rikkoa vähän ja palkata välillä myös suoraan itse.


Oili-koira 

Urho-koira

1 kommentti: