perjantai 23. maaliskuuta 2012

Urhon kanssa tokokokeessa 23.3. Joensuussa

Tuloksellisesti koe ei ollut mitenkään hieno (AVO 134, sij. 6/6), mutta fiilis oli huippu! Tavoite, eli mukava tunnelma ja tekemisen riemu, täyttyi yllin kyllin - kokeessa oli kivaa :)

Pisteet:
Paikallamakuu 8 (nuuskintaa ja mahdollisesti piippailua, kaksi käskyä perusasentoon)
Seuraaminen taluttimetta 9,5 (pari kontaktikatkoa + pomppua juoksussa)
Maahanmeno 9 (hitusen hidas maahanmeno)
Luoksetulo 9 (pompaten sivulle)
Seisominen 0 (palatessa läks teputtamaan mukaan ja mä nollailin liikkeen liioilla käskyillä)
Nouto 9 (pompaten sivulle)
Kauko-ohjaus 6 (TEKI VAIHDOT!! JEE! mutta vähän pomputellen ja palatessa taisi sinkaista ylös)
Hyppy 0 (kurvasi hypyn ohi suunnitelmanaan mennä nuuskimaan pisteenlaskijan varpaita (Urholla on varvasfetissi) kun hän niin ottavasti piti jalkojaan kehäaidan päällä aivan hypyn vieressä, uudella hyppykäskyllä loppuliike vinoa perusasentoa lukuunottamatta ihan jees)
Kokonaisvaikutus 10
134p AVO3

Moni liikeosa meni todella hienosti, mutta sitten (yleensä lopussa) tuli jotain härilöilyä ja pisteet tippui/nollautui. Eli liikkeet pitäisi paketoida vielä loppuun, tähän astihan on tehty paljon sitä liikkeen varsinaista osaa (luoksetulon stop, kakevaihdot, seisomisen pys. jne.), eikä kovinkaan paljon paluita perusasentoon yms. Paikallamakuuseen pitää luonnollisesti myös saada paaaaljon lisää kokemusta ja tuota tuusaamista pois. Paikkahan oli siitä hankala, että halliin pääsi koiran kanssa vasta kun oli menossa itse kehään, eli jos koira ei ollut koskaan aiemmin käynyt hallissa, niin nyt se vietiin sinne ensimmäisen kerran suoraan paikallamakuuseen. Ja pl. alokasluokka myös jätettiin koira sinne suorilta yksin makoilemaan. Muuten kyllä kiitollinen koehalli, kun yleisö oli vain yhdellä sivulla ja muita koiria ei saanut tuoda halliin ollenkaan - eli varsin rauhallinen suorituspaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti