maanantai 9. heinäkuuta 2012

Tottis ja jälki issekseen

Seuraamisia eri pätkissä (10-15-40-kontakti, tjsp). Sitten oli koira jo läähpuuh ei-niin-lämpimässä mutta sitäkin kosteammassa kelissä. Tasamaanoutoon kaivoin pitkästä aikaa kiloisen ja siihen iloisia vauhtijuttuja. Täytyy varmistaa, että asenne on 10+ ennen kuin ottaa teknisemmin. Hyppynoudossa vaati paluussa vahvistuskäskyn, oli juuri valitsemassa kiertämistä. A-este ok. Eteenmenossa tuntui valmistelevassa hyvältä, mutta lähetettäessä ihan hoomoilasena, toinen käsky - sama juttu. Sitten mudilla välähti, se lähti lönkyttelemään oikeaan suuntaan ja pian nosti täyteen vauhtiin ja paineli perille (suoraan palkalle).

Tein kentälle ja rinteeseen jäljen, joka alkoi kentältä, meni asvalttibaanojen yli rinteeseen ja kiemurteli siellä lähemmäs autoa. Epätoivoinen ylösotto, koira läähätti ihan kuumissaan eikä varmaan edes kyennyt haistelemaan kunnolla. Eka esine reippaasti koiraa ohjaillen (tiedän, typerää). 40m jälkeen se sai jonkun sytytyksen ja jäljesti pätkän kunnes harhautui asvaltilla. Toinen esine nousi näppärästi. Harhaannus taas asvaltilla. Rinteessä skarppasi ja kolmas esine ok. Ennen loppupurkkia tekaisi tortut. Loppupurkista söi ehkä puolet, eikä lelukaan ollut kovin kova juttu. Kaikkein siisteintä oli kun sai kiivetä syliin ja keikkua siinä.

Sitten lopuksi ihan aivopierutreeni. Nimittäin agilityä pk-esteillä :D (Pärnällä on kaksi paria esteitä) Hiukkasen kolisi. Hiukkasen tuli keskustelua oota-käskystä. Hiukkasen koira juoksi suoraan jalkoihin. Urholle pointsit yritteliäisyydestä. Jos nyt jotain hyvää, niin A-esteelle tuli sopivaa "raivoa" mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti