maanantai 25. helmikuuta 2013

Toko

Urho oli vallan oivallisessa vireessä. Aloitettiinkin runsasruokaisella seuraamisella, teki iloisesti, mutta aivasteli taas tuhottoman paljon. Käännöksiä tehostetusti. Oik-käännös tuntuu kamalalta, mutta näyttää kuulemma kuitenkin hyvältä. Kaukoissa saatiin selville, että liikkurin kädennostelu sotkee koiran. Pari maa-is -nousua koematkalta ilman käsiliikkurointia ja lopuksi sama ihan lyhyeltä matkalta käsiliikkuroinnin kanssa. Ruutux2 näyttämisellä. Urholla on koominen kun se kuulee ruudussa naksun, sillä menee ihan oikeasti huulet pyöreäksi ja koko koira on aivan hölmistynyt, että mitä-täh-häh!? 

Luoksarin maahanmenoa veivattiin enemmänkin ja pohdittiin ylipäätään mikä olisi fiksu tapa opettaa Urholle juttuja. Nakitellen maahanmeno menee nyt ok. Perinteisesti takapalkalla ei. Lopulta ihan lyhyeltä matkalta ja to-del-la voimakkaan käskyn ja käsiavun kanssa sain sen menemään maahan. Pohdittiin lopuksi enemmänkin sitä, mikä olisi fiksu tapa opettaa Urholle liikkeitä. Onko tämä "hommat pomminvarmoiksi" nyt se paras? Tuntuu, että Urho ei kuuntele, vaan tietää miten mikäkin menee. Kaikki tai ei mitään. Nolla tai kymppi. Ei ole mitään "pelastuskeinoja" jos liike alkaa mennä pieleen. 

Metallinouto tosi reippaasti ja palkaksi purutyyny. Viimeisenä vielä lyhyehkö paikallamakuu Raikun kanssa, parit piipparoinnit, muuten erittäin ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti