keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Tokot

Viikolla kotona: 
1 x onnistunut tunnari, 1 x katastrofitunnari. Jälkimmäinen ennen kimppatreenejä, joten päätin että jos on yhtään koiralla väärä mielentila, niin tunnaria ei oteta. Tai ohjaajalla. 

Ja sitten treeneissä: 
Seuraamista, ensin lyhyttä teputtelua ja hlöryhmää, sitten pidempi liikkuroitu, johon jätin takapalkkapurkin. Erittäin kivasti teki eikä äännellytkään, vaikka takapalkka oli odottamassa. 
Ruutua sunnuntain opeilla pari kertaa. Lähtee vähän vaisusti, mutta kiihdyttää loppuun. 
Luoksetulon maahanmenoa juoksutellen ihan lyhyellä matkalla, ennakoi ja pahasti. Saako sen lukea positiiviseksi asiaksi jos toinen vaihtoehto on seisomisen iänikuinen tarjoaminen?
Koska mielentila alkoi olla koiralla ja ohjaajalla sopiva myös tunnariin, niin otettiin se. Samaan tyyliin kuin sunnuntainakin. Onnistui! :) Vitsit, osaa Urho sen, mutta jos on yhtään ylivirettä tai painetta, niin ei pysty tekemään haistellen, vaan kahmii äkkiä ekan kapulan suuhunsa. Kaikki tai ei mitään, jälleen kerran.

Oililla oli vähän liian hyvät palkat (kinkkua, maksalaatikkoa) ja niin kovin vaikeaa keskittyä käskyihin takapalkan sijaan. Katsottiin tokon avo-liikkeitä. Luoksetulon stoppi treeniin. Kaukokäskyt osaa, mutta takapalkka häiritsee. Liikkeestä seisominen ok, takapalkkasin pian pysäyksen jälkeen. Nouto ok, mutta luovutuksessa hankaluuksia sekä koiralla että ohjaajalla (kapulan ottaminen sivulla istuvalta koiralta). Lopuksi vähän leikkiä, vähän väkinäistä kun oli treenit jo tehty ja Aihki humppasi omia hommiaan vieressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti