tiistai 12. elokuuta 2014

Ti-illan pitkät (e.ruutu, toko, jälki)

Urho starttasi esineruudulla, n.50 syvä ja n.30 leveä. 6-7 pistoa ja 2 esinettä. Paaaaaljon juoksentelua ruudussa ja ruudun ulkopuolella, ja hyvin vähän nenänkäyttöä. 

Kentällä Urholle tokohommia. Paikallamakuu Raikun ja Närrin välissä, ekat 3min hiljaa, mutta kun Närri lopetti oman osuutensa, niin jäi vinkumaan. Ruudussa valmiina namilätkä, se kolme kertaa. Keskimmäisellä myös loppukuviot, jotka meni hyvin :) Metallikapulla testimielessä koko liike, kun muuten on otettu lähinnä vain luovutusasentoa. Ihan tutusti teki; varasti kapulalle, otti hyvin, toi hiipuvalla vauhdilla ja luovutusasentoon tuleminen tosi tahmeaa (alkaa varoa kapulaa suussaan), mut ei pudotuksia ei selviä katkoja - eli hyvä. Kaukoja vain muutaman vaihdon verran. Hyvä vire, hieman eteni. Tunnari - tuoreeseen MM-malliin - riviin jossa kapulat keskenään saman suuntaisesi jonossa. Taas oli sellainen fiilis, että nyt ei onnistu. Kääntymisen jälkeen Urho alkoi vinkua ja lähti laukalla kapuloille. Mutta ketut sentään, Urho teki taas homman ihan huippuhienosti! 

Oili-tätskä pääsi sitten jäljelle. Tai omasta mielestään ei päässyt ollenkaan niin nopeasti kuin olisi pitänyt… Suunnittelin vähän huonon treenin, kun tarkoitus oli ottaa muutaman sadan metrin tienvarsinosto, mutta jälki kulkikin vastakkaiseen suuntaan alle 100m päässä metsässä ja haju valui rinnettä pitkin suoraan tienlaitaan. Joten nosto-osuus meni toistellessa koiralle "Hyvä, kiitos, mutta ei kiitos, jatketaan tätä…" Äh, olimpa pönttö! Itse jälki meni Oililla sitten vaan kaahottaessa ja KAIKKI filmipurkit (3) jäi nostamatta. Olisi pitänyt vaan päästää se ensimmäisestä reagoinnista nostamaan jäljen, vaikka sitten 100m päähän. Tämän kesän (tod.näk. Oilin ns. viimeisen aktiivikesän) tavoite opiskella jälkihommia on siis tosiaan toteutunut täydellisen surkeasti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti