maanantai 11. kesäkuuta 2012

Haku + tottis

Urho näki etukulmiin menevät ukot, siitä sitten kulmista ensimmäinen ja toinen. Kolmas ja neljäs etenevinä haamuina. Kaikki mänt justiinsa mukavasti. Urho oli muka läkähtynyt/väsynyt (haamun jälkeen kävi lepäilemään mättäälle), mutta kun käsky kävi niin lähti innokkaasti hommiin. Ilmaisuja lyhyehköjä pätkiä, ekalla oli törttöillyt, muilla ei. 

Kentällä Oikku teki pätkät seuraamista (ihan ok) ja hyppyjä. Ensin molemmat esteet ilman kapulaa ja lopuksi kapulan kanssa. A-esteellä saattaa edelleen paluussa valahtaa. 

Urholle taas aluksi vire ylös, sitten kentälle meno, pätkä seuraamista ja hittoko olikin hyvä! Kävelin kai vähän hitaammin ja siitä tuli just kiva jännite hommaan. Hyppy patukalla kerran, tekniikka on edelleen hanurista eikä tällä tyylillä miksikään muutu, mutta paluuhyppy varmistuu koko ajan. A-este kaksi kertaa, ekalla meinasi valua paluussa alas, mutta pinnisteli väkisin yli. Toisella ei ongelmaa. Eteenmenolelun (uusi hieno purutyyny :)) kävin viemässä kun Urho paikallamakasi piilossa hyppyesteen takana. Tehtiin homma kentän reunalla ja menomatkalle osui isoja vesilammikoita (nurmikolla laajoja painanteita joihin vesi kertyy) sekä toisella laidalla iso kasa leikattua nurmea. Eli siis meni jankkaamiseksi kun Ur milloin mistäkin syystä kaarsi milloin minnekin... Edettiin vaan lähemmäs ja lähemmäs lelua, kunnes viimein 10m päästä eteni minne pitikin ja bongasi lelun. Jätin lelun samaan paikkaan ja uusi otto. Taas hoomoilastelua ja suunnilleen sama kuvio. Kolmas vielä, heitin lelun näyttävästi paikalleen, paluu alkupisteeseen ja siitä lähetys joka viimein oli normaaliversio aiheesta eteenmeno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti