keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Pärnäsessio

Jälkee, ruutuu, tottista.. kahden hengen voimin neljälle koiralle. Eli siis Leenan komppanian kanssa Pärnävaarassa. L teki Oilille n.500m jäljen sorarinteeseen, joka ajettiin tuoreeltaan. Kuivasta pohjasta huolimatta Oi humpsutteli sen vähän noin niinkuin vasemmalla tassulla. Parissa kohdassa paukutteli yli ja toisaalta parissa kohdassa tarkkoi ihan oikein, vaan ei luotettu koiraan ja pakotettiin pois jäljeltä. Kaikkiaan hyvä harkka jonka Oili selvitti kivasti :)

Esineruudussa Urhon kanssa taas neuvotteluita... niin, että onko ruutu mutiaisille suunniteltu pissa- ja kakkanäytealusta? Kusista ärjäisin, sitten uusi lähetys. Välillä meinasi jumia eteen, mutta sitten kuitenkin taas lähti lompsuttelemaan perälle, etsi esineen ja toi. Kapealla suikaleella 2 esinettä takana ja 1 edessä jotta nähdään onko nenä auki. Oli auki :) ja eka esine nousi hienosti siitä edestä. Toiselle esineelle tuli tätä takkuamista ja päätin että kolmaskin otetaan sitten sinnillä. Lopulta neuvotteluiden jälkeen saatiin loputkin esineet ihan näppärästi talteen.

Oilille näytettiin ensin takalaidalla olevat esineet. Ekan haki näppärästi, tarvitsi tosin tuontikehoituksen kun oli esineellä. Toiselle lähti nihkeämmin, mutta tepsutteli ohjeistuksen myötä kuitenkin syvemmälle. Toisen esineen otto ja tuonti vielä varmempi.

Tottiksissa Urholle reilu nostatus ennen hommia. Ensin vähän seuraamista. Sitten noutoa x2 suorapalkaten, toisella otolla nähtävissä palautuksessa hyvä kiihdytys - just sitä mitä haettiin :) Menot edelleen vähän löllöjä... Esteet patukan kanssa vain kertaalleen. Hypyssä kosketukset, mutta muuten aika siistit Urhoksi. A-este oikein hyvä. Eteenmenossa palkka valmiina kentän päässä (eli n.100 metrissä) ja sinne sikahyvä eteneminen!

Oili leikki narupallolla, teki narupallon kanssa hypyn ja kiipeili namipalkan perässä A-estettä eestaas Leenan ja mun väliä. Kerran vauhti hiipui kiivetessä ja Oi valui alas, mutta ei masentunut vaan ponkaisi heti uuteen yritykseen :) Hyvä hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti