sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Jälki+esineruutu ja illan etsintäharjoitus

Aamupäivällä kävimme puolukassa ja tein meno- sekä paluujälkien päälle Oilille poikittaisen jäljen reilustin namitettuna. Nostossa en taaskaan muistanut kehua heti kun nostaa jäljen oikeaan suuntaan. Jälleen teki siis tutut: reagointi > askeleen verran markkaus oikeaan suuntaan > suunnan vaihto ja tyytyväisenä takajäljelle josta mun oli pakko torpata se pois. Merkkasi hiukan jälkeä vanhemmat harhat, mutta pysyi jäljellä. 

Urholle esineruutusuikale, jossa 2 esinettä. Tykkisuoritus med 1 kakka ja 1 pissa. Tuolla koiralla se on kyllä suolitoiminnassa viettiä!Etsintäharjoituksessa sohlasin ensin suunnistuksessa.

Iltapäivällä suuntasin etsintäharjoitukseen. Ensin apparointia, välissä odottelua ja lopuksi Oililla partiointi. Oli sikavaikeaa lukea karttaa tutusta alueesta, jossa on lenkkipolkuja vierivieressä - Lykynlammella siis. Oilille helppo pieni harjoitus, joka potentiaalin koetreeninä mä missasin ihan kokonaan, hiukan harmitti koonnissa tämä kämmi. Olin nimenomaan miettinyt aiemmin, että semmoinen kokeenomainen olisi vielä näpsäkkä ottaa, voisi treenata kahden keskilinjan systeemiä. Nousi ne ukot partioimallakin, kierrettiin päivällä ahkerasti tallailtu 150x350m (n.5,25ha) alue ympäri ja Oi noukki maalimiehet siitä ilmavainuillen. Kerran laitoin pistolle alueelle, jottei väliin jäävä notko jää tarkistamtta ja Oi tempaisi hienon viivasuoran 100m piston alueelle. Ehkä se riittää pistotreeniksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti