keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Sivutoimitokot ja jälki

Lentokentällä Pasia odotellessa Urho sai tehdä tunnarin, vähän seuraamista ja jäävistä istu sekä maahan. Ja tunnari meinaan pelittää :) Asfaltilla ei ollut ruohoa mihin laittaa omaa piiloon, joten pistin vain hieman sivuun valopylvään varjoon. Ekalla kerralla reagoi heikommin omaan, mutta reagoi kumminkin. Toisella kävi tarkemmin kaikki läpi (siis söi namit) ja sitten nuuskutellen etsi oman. Jipii! Varsin nopeasti tästäkin on alkanut kehkeytyä Liike (siis Melkein Liike). Seuraamiset ok ja jäävät myös. Oikku seuraili myös vähäsen (ja vaisusti, tosin sitäkin korrektimmalla paikalla). 

Jäljet ei vanhenneet metsässä paljon mitään, hyvä jos edes tunnin. Oilille esineharkka, 50m matkalle 5 filmipurkkia jossa pinaattiletun paloja sisällä. Ekalla ja toisellakin purkilla oli vielä plaaaah, mutta kolmannella muuttui ilme ja asenne purkkeja kohtaan. Loput nousi oikein tarkasti ja reippaasti. Molemmat koirat saa nykyisin ilmaista esineet/kepit ihan omanmaunmukkaan, kunhan reagoivat riittävän selvästi ja mun on helppo lukea ilmaisu niiden eleistä. Eli Oili stoppaa, heiluttaa häntää ja hytkyy, ehkä vähän myös heittää esinettä ilmaan, välillä irtoaa haukku, välillä ei. Urho taas kiikuttaa esineen luo. 

Urholle jälki mallia alokasluokka, eli n.500m, 5 keppiä + loppupurkki, kulmia ehkä reilummin kuin koejäljissä on yleensä. Urho veti jälkensä humppaveikko-tyylillä, eli ei mitenkään tarkasti ja tunnollisesti, mutta niin vaan nousi kaikki kepit hienosti :) No, oli se kyllä tosi tuore jälkikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti