keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Tottista

...pihalla. Eli ei onnistunut se Okuun raahautuminen. Viimemetreillä iski akuutti laiskuus.

Oililla seuraamisia, naksuttelin ensin pysähdysten istumisista ja sitten käännöksistä. Yksi 650g nouto kokonaisena liikkenä - hieno! Meni ja tuli reippaalla laukalla. Miksi mä taas epäilin, että tämä olisi Oilille jotenkin vaikeaa? Että pieni säälittävä koira lyhistyisi painavan kapulan kanssa? Palkaksi roiskautin oikein ison kourallisen hirvenmaksapaloja maahan Oilille imuroitavaksi.

Sitten pihalle tuli Urho, jolla ekana pelkkää naksuttelua omatoimisista sivulletuloista, siitä jatkaen seuraamisiin, liikeseis-istumisiin ja käännöksiin. Yksi 650g nouto, oikein ripakka :D Tästä lelupalkka, vaikka muuten pelattiin nameilla. Takapalkkanameilla liikkeestä seisominen ja istuminen, molemmat hyvät. Parit maahamenot sivulla, hyvät plätsit. Sitten hinkkailtiin vielä jotain noutoja, vaikkei pitänyt. Hyvin ne meni, mutta ärsytti taas kun en malttanut jättää aihetta yhteen (vieläpä erinomaisen) hyvään onnistumiseen.

Oili kävi vielä tekemässä noudon toistamiseen (taas hienosti) ja kokeiltiin myös kaukoja (m-i-m-i) takapalkalla. Ensin meinasi istumaannousu olla nihkeää, mutta kun tajusi jujun niin teki hyviä vaihtoja. Jonain takavuosien paikallamakuuhinkkausten muistumana Oili painoi leuan maahanmenoissa maahan, senkus painelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti