tiistai 28. joulukuuta 2010

Tottista

Saatiin Sinna ja Tiia seuraksi tottistelemaan Liperiin - kivaa oli! -17 asteen kylmyyskään ei tuntunut miltään joulunpyhien pakkasten (-33) jälkeen.

Otin taas ekana Urholla tottis-moodauksen palkkaamalla sitä pelkästä rauhallisesta odottelusta auton luona. Ja kas, siitä sen sitten hetken päästä saattoikin napata suoraan seuraamisiin, joita tehtiin sekalaisia pätkiä Sinnan läheisyydessä. Eikä mitään häröilyä! Tää homma kyllä niin toimii :D Toiselle satsille sama virittely, siinä tsekattiin jääviä, joista seisominen ja maahanmeno ihan riittävässä kuosissa, mutta istuminen hukassa - ihan totaalisen hukassa. Noi jäävät pitäisi kyllä erotella kunnolla ja tehdä siihen omat rutiininsa, ei ne muuten toimi Urholla, tai sitten pitäisi antaa vartaloapuja. Mutta jos nyt kuitenkin yrittäisi olla ilman. Viimeisenä vielä nouto.

Oililla ensin leikkiä, siitä jatkaen pariin seuraamispätkään (täyskäännöksiä sais kyllä hioa..) ja sitten eteenmeno. Virittyi eteenmenoon hyvin, mutta alkoi muutaman metrin ennen palkkapurkkia haahuilla. Kutsuin pois, uusi virittely, seurautin nyt vähän pidemmälle ja siitä lähti napakammin mennen perille asti. Ei mikään tykkimeno, mutta "ihan okei". Oili teki myös noudon (650g), liukkaalla pinnalla vähän nössöillen. Jätin ekan ravamalla tuodun palkkaamatta ja toisella innostin paremmin laukkaan (johon nostikin ja sai palkan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti