tiistai 11. tammikuuta 2011

Kimppatottikset

Vaikka tuulee ja pyryttää niin maan perskeleesti, niin tokokärpänen se vaan surraa! Ajettiin tänään asteroidisateessa (tiedättehän: lumipyry+autonvalot+liike = illuusio avaruusmatkasta tähtien läpi) Liperiin kimppatottistelemaan jälleen Sinnan jengin kanssa.

Urholla ekana nopea moodaus, sitten seuraamisia ja perusasentopönötystä häiriössä, eli Arto ja Tiia haksautteli Urhoa jättämään paikkansa ja mä puolestaan palkkasin aina kun mudi pysyi kuosissa. Ihan oukei, pysyi suhtkoht kuosissaan, mutta vilkuili kyllä jatkuvasti ympärillä olevaa tohinaa. Kaksi hetsattua luoksetuloa, ekalla törmäsi niin pahasti, että oli pakko ottaa toinen, joka olikin sitten kerrassaan priima.

Oili otti eka täyskäännöksiä, joista tuplapyörähdykset oli ehkä toimivimpia ja niiden teho näkyi heti myöhemmin myös eteenmenoa edeltävissä seuraamispätkissäkin. Niitä karusellejä siis ehdottomasti jatkamme! Oililla myös yksi hetsattu luoksetulo ja ohjasin sen nyt suoraan eteen. Noudon tuontiosuutta myös hetsaten, eli avustaja piti koiraa ja tarjosi (/tyrkkäsi? ;)) sille kapulan suoraan suuhun just ennen kuin päästi kaulapannasta irti. Ihan sikahieno tuonti oli se! Oikku pinkoi täpöllä 650grammainen suussaan :) Ohjasin tämänkin suoraan eteen.

Urho teki myös samanlaisen vauhtituontinoudon, kahteenkin kertaan. Urholla myös paikallamakuu Sinnan kanssa, tosin S oli aika etäällä. Urho tuntui imuuntuvan kovasti maahan, joten jätin sille nameja jalkojen viereen, joita sen piti sitten väistää ja pää pysyi hyvin ylhäällä. Eka n.30sek oli ok, mutta sitten Urho alkoi piippailla ja kitinä senkun yltyi kun Sinna vietiin sen editse autoon. (Naapurustossa on nyt jossain juoksunarttu ja Ur on muutenkin aika veepää piipparoija)

Oililla vielä eteenmeno, jossa ekstrahäiriötä, kun just virittelyn jälkeen ihan eteenmenopurkkia viistäen ajoi auto viereiseen parkkiin. Siinä piti sitten hetki ootella, että ajuri mallaa autonsa paikalleen ja on turvallista laitella koira eteenmenoon. Hyvin mänt ja koirakin pääsi ehjänä purkille. Sinna sai myös osansa häiriöistä heti omien eteenmenojensa jälkeen, kun samainen ajuri marssi pelkät uimapöksyt jalassaan (siinä hirveässä lumipyryssä!) vierestä ohi. Omituisten häiriötreenien listaan voidaan lisätä nyt siis myös avantouimarit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti