keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Tokotukset Joensuussa

Parinkympin pakkasessa tokoteltiin tunteroinen Leenan (lpk:t Aihki ja Raiku) kanssa, ja hyvät tokotukset tulikin! Ekana poikienjuttuja, eli Urho ja Raiku areenalle tekemään häiriöharkkaa (seuraamisia, perusasentoa, yleistä kontaktia) toistensa lomassa. Meni tosi hienosti :) Urholta unohdin kokonaan moodauksen ja lähinnä vain runttasin sen maihin kun alkoi heti autosta tullessa huutelemaan, sitten pikapissatus ja suoraan hommiin. Toimihan se näinkin. Ehkä muutenkin kaipaisi enemmän mustavalkoisuutta sen suhteen, että mikä on sallittua. Nyt kielsin tiukasti kaikista kontaktikatkoista ja sen sellaisista. Liikaa tulee imutettua ja häslättyä muutenkin nami kädessä. Joskus nami toimii lähinnä kontaktivälineenä enemmän kuin palkkana. Tämmöisiä sitä taas hoksailee hyvän treenin äärellä.

Häiriöharjoituksen jälkeen pojat meni vielä paikallamakuuseen, unkarilainen pääsi tekemään sen matolle kun jo liikkuvissa jutuissa alkoi pakkanen nipistelemään tassuja. Hyvä, rauhallinen makuu. Kielsin jos kurkki Raikun suuntaan, maanhaistelua ei edes kokeillut. Urho jatkoi yksikseen. Juoksutusta mun ja Leenan välillä, joka 2-3. pysäytys seisomaan ja palkka niistä Leenalta. 2x noutokapulan tuonti, vauhdikkaita oli, mutta loppuasento alkaa olla kroonisesti vino.

Oili aloitti leikillä, riekui oikein innoissaan. Lelun kanssa myös seuraamista ja pari luoksetuloa suoraan eteen, ekan törmäsi omituisesti sivuittain, toisella parempi (himpan vino tosin, mutta "ajatus" oli jo suora sivulletulon sijaan). Luoksetuloissa lelupalkka oli uusi juttu, mutta kyllä sekin näytti kelpaavan :) Oililla myös samaa juoksuttelua kahden ihmisen välillä ja siinä muutamat top:it - joista osa hyviä ja osa huonoja. Oilin kanssa mun on todellisia vaikeuksia sanoa TOP aina yhtenäisellä tavalla, välillä kurkusta pääsee vallan omituisia kiljahduksia. Harkitsen vakavasti koko käskysanan muuttamista. Urhon kanssa käsky on sama, mutta siinä ei mitään häikkää sen ulostulon kanssa. Omituista!! Lopuksi Oililla vielä noutokapulan tuonti x2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti