keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Ilmaisuhinkkausta, esineruutua, jälkeä

Otettiin Hertan vinkistä liina käyttöön (kiitos!) ja muutenkin mentaliteetti "ei enää yhtään raapaisua". Meni aika hyvin! Alkuun Urho yritti tietysti lähelle maalimiestä ja kun ei päässyt, niin kokeili myös olla välittämättä maalimiehestä ollenkaan... Mutta kun ne nakit oli siellä kuitenkin ja mielessä yhä ajatus siitä, että kyllä tolle tyypille pitää huutaa, niin hyvin Ur palasi haukkumaan ja alkoi tarjoilla jo oikeita asemia ilmaisuun. Kerran äityi huitomaan ilmaa tassullaan, eli sitkas se vaan on tuo tapa. Otettiin useampi toisto ja aina vaan parani. Hyvä homma :) Jatketaan siis vielä liinalla.

Epämääräisestä esineruudusta (sekalaisesti tallottu epämuodostunut "ruutu") Urho sai hakea kolmesta esineestä kaksi. Ruudussa ennen Urhoa kävi Laku-porokoiratyttö ja mudinpoikanenhan olisi mieluiten tietysti keskittynyt vain Lakun pissojen paikantamiseen. Lähettelin siinä superlöysää mudia varmaan viisi kertaa aina uudelleen (rauhallisena, hyvä mä!!!), kunnes vihdoin mutiainen meni riittävän pitkälle, sai esineestä hajun ja löysi hanskan. Seuraavalle pistolle lähti paljon paremmin ja sieltä saatiin myös esine talteen.

Oilin jäljellä treenattiin harhoja ja voi kun olikin vaikeaa. Jäljelle tuli ikää 1,5h ja sen alkupuolella kulki 4 harhaa, joista kaksi vieraan ja kaksi mun tekemää (jäljentekijänä eri vieras). Jäljen nosto ok. Kaikki harhat tuottivat Oilille päänvaivaa, toinen ja kolmas ehkä eniten, niille kun estin pääsyn niin koira lopetti jäljestämisen kokonaan. Eka ja neljäs harha menivät paremmin, olisi Oili niillekin halunnut, mutta kun ei päässyt niin valitsi oikean jäljen. Opettavainen jälki :) Lisää näitä.

1 kommentti:

  1. No liina! eipä tullut mieleen siellä treeneissä kun pohdittiin, olipa hyvä idea.

    VastaaPoista