maanantai 29. elokuuta 2011

Etsintä2-kurssi ja hakutreenit

Ei muuten tullutkaan jäljestelyä Lapuan kurssilla. Oli vain pieniä reagointi- ja koiranlukuharjoituksia vanhalla saha-alueella. Kiva kurssi kaikkiaan, osin tuttua asiaa, osin hyvää kertausta. Antoisinta oli kuulla toisten toimintamalleista ja käytännöistä. Ja tietysti ne kaikki maailmaa parantavat keskustelut vähän joka välissä :) Oili touhusi käytännön harjoitukset omaan tasaiseen tyyliinsä ja Urhokin pääsi käymään kahden maalimiehen etsinnän verran sahan uudemmassa hallissa. Koiranlukua, sitä saisi aina opiskella lisää... huoh.

Oili odottaa vuoroaan.

Maanantain hakutreeneihinkin pääsin - vihdoin. Eihän tässä ollutkaan kuin ehkä koko kesän pituinen tauko.. Motivaatio on ollut Urhon ilmaisutörkeilyjen takia nollassa. Nyt sain sitä motskaria jostain kun Minna lupasi katsoa hommaa kosketusalustahässäkän kautta. Kotona pikainen muistuttelu Urholle kosketusalustasta, mudi hutki lätkää niin tassuillaan kuin suullaan. Metsässä (l. tiellä / tien läheisyydessä) teki sitten samaa maalimiehen kanssa. Ihan jees homma lähti rullaamaan, pari haukkujumia, mutta hyviäkin toistoja siellä oli. Täytyy itse kotona naksutella alustaan vähän kestoa.

Oilille kokeenomainen kolmella valmiilla maalimiehellä ja neljännellä nostattavalla. Pistot mitä sattuu, alun hyviä ja loppuun huonontuen. Tyhjien jälkeen homma lähti heti hyytymään. Kaksi nousi vielä ihan hyvin, kolmatta, tienylityksen takana olevaa piti hinkata tosissaan. Neljäs nostattava pakeneva tuli hyvänä tsemppinä loppuun. Treenin tarkoitus oli pitkän tauon jälkeen listauttaa ongelmakohdat ja hienostihan ne sieltä kaikki isot ja pienet mokat ylös saatiin :) Ai kun mukavaa :) :) :) :) :) :) Jeppajee.

Kaisa löysi koiria pissattaessa kolme tattia, joista sai iltapalaleiville makoisat täytteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti