torstai 29. maaliskuuta 2012

Maaliskuu pikakelauksella

Pitkä pätkä jäänyt päivittämättä. Urho toko-tottisteli maaliskuussa urakalla ja Oilikin vähän siinä sivussa. Tiistaisin hierottiin tottista ja torstaisin askarreltiin tokoa. 23.3. oli Urhon kanssa tokokoe, tulos AVO3 134p.

Puolessa välissä kuuta käytiin Helsingissä ja tavattiin Terhi tottis- ja ilmaisutsekkauksen sekä Työmyyrän I-perhetreffien merkeissä (KUVIA). Oli mielettömän lämmin päivä ja Urho matkanteosta + kuumuudesta löystynyt, eli vähän virkamiestyyliin se teki hommat. Tehtiin paljon pidempi treenisessio tottista kuin mitä itse tulee otettua, mutta se oli tosi hyvä pitkäkestoinen harkka. Hommia pitää tehdä vaikka ei enää ihan hirveästi huvittaisikaan. Mentiin sopivasti mukavuusalueen ulkopuolelle ja sittenkin vain piti jaksaa jatkaa. Ja kyllähän sen vireen sieltä saa nostettua tarpeen mukaan uudelleen ylös, kun vaan vaatii.

Tehtiin läpi kaikki liikkeet pl. tasamaanouto, A-este ja eteenmeno. Hyppyä väännettiin kunnolla, se paluuhyppykin PITÄÄ tehdä, nyt Ur on oppinut että kiertäminen on normaalia ja siten on letkeemmin perillä. Terhin purutyyny oli Urhon mielestä super ja syttyi sillä hyvin hommiin. Ilmaisut on hyvällä mallilla ja hyviltä ne näytti + kuulostukin. Terhiä ei yrittänytkään törkkiä, tosin Terhi oli kyllä jo aiemmin joutunut kertoilemaan Urholle kuka hän on naisiaan kun Ur yritti kosiskella Terhiä morsiamekseen heidän ottaessa yhdessä seuraamista. Nyt vaan niitä peitettyjä mokkeja ja umppareita enemmän kehiin.

Kuun loppupuolella oli rakennusetsintäharkat Enossa, Koliprintin painotiloissa. Urho teki lyhyen harkan ulkona, kaava perinteinen: alkuun liikaa häslinkiä ja huutoa, loppua kohden parani. En muista enää yksityiskohtia treenistä. Oililla sisällä sinnikkyystreeni. Ensin yksi maalimies koko rakennukseen, lähettelin Oilia käytäviä pitkin ja se liikkui varsin hyvin. Sen jälkeen, kun leikittiin että homma oli ikäänkun tässä, laitettiin vielä neljä maalimiestä lisää piiloihin ja lähdettiin kimpassa niitä etsimään. Rakennuksessa on tosi tehokas ilmanvaihto, joten hajut käyttäytyy siellä uskomattoman epäloogisesti. Jotkin piilot ovat sellaisia, että koirat ei pysty haistamaan maalimiestä vaikka vieressä seisoisivat ja ihminen silmillään havaitsisi maalimiehen sijainnin ihan selvästi. Ihan hyvin Oikku kuitenkin sisutreenistään selvisi, jossain välissä tuli turhautumista omankin painostuksen vuoksi ja koiran lukeminen oli rakennuksessa tosi vaikeaa. Välissä mä sain tehokkaan ryhmänjohtaja-treenin ja kyllä meinasi mennä vähän pasmat sekaisin.. Ihan jo siitä lähtien että muistiinpano- ja viestintävälineet oli ties missä. Vaan koirat toimivat erinomaisesti ja kadonneet tehdastyöntekijät löytyivät ajoissa ennen suurta räjähdystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti