torstai 3. toukokuuta 2012

To-tottis

Ilmoittautuminen Kiran kanssa, ok. Siitä paikallamakuuseen, pari kertaa oli nuuskinut, muuten hyvä ja rauhallinen pm. Ei välittänyt kummemmin laukauksista. Sitten hain Urhon liikkeisiin, aloitus seuraamisella johon ei keskittynyt ensin alkuunkaan. Korjausliike ja kone käyntiin, ensimmäisiä laukauksia kääntyi katsomaan, toisella otolla ei reagoinut enää mitenkään. Lopuksi nouto vieraalla kapulalla, joka oli Urhon mielestä yllättävän ällö. Muut huomioivat myös, että meno kapulalle on hitaampi kuin paluu. Oho! Mitenköhän se on niin kääntynyt? Pitäis nyt vaan muistaa ottaa noutoon aina jotain superpalkkaa, iso pehmolelu tms. hauskaa :D

Oili kävi kuuntelemassa myös parit paukut, kieputtelin sitä samalla nameilla. Veti aina korvat takaviistoon ja pullisti silmiään laukauksen hetkellä, mutta ei keskeyttänyt namijahtailuaan. Luoksetulostoppeja (maahan+seiso) avustajan välissä juoksuttaen, maahan makeasti, seisomiseen tarvitsi reilun käsimerkin tajutakseen siitä mitään. Eka nouto löysä, toinen tehtiin vain paluuottona jossa avustaja tarjosi kapulan koiralle.

Urholla ilmaisutreeni, ekalla parikymmentä haukkua, toisella yli sata, kolmannella ja viimeisellä pelkkä lyhyehkö aloitus. Pitkässä sarjassa tuli vähän turhautumista ja Ur vilkuili mun suuntaan sekä haukkui Todella Lähellä maalimiestä, mutta peitetty mm ei kuulemma kuitenkaan tuntenut mitään osumia koiran osalta ;) Hyvä! Kolmas haukkusarja oli ehkä paras, haukku tosi rytmikästä ja napakkaa.

Jäin vielä kentälle ottamaan hyppyä kun sellaisen sain sivusta raahattua tasaiselle. Yhä vaan tahtojen taistoa sen paluuhypyn osalta.. Tuli aika (liian?) monta toistoa. Eteenmenolelun olin jättänyt koiran kanssa kimpassa kun käytin ne välissä metsän puolella juoksemassa. Urho lähti hienosti eteenmenoon, käskin maahan, jäi istumaan, käskin uudelleen maahan ja typeryyksissäni (!!!!!!!!) en palkannut koiraa kuten olin aikonut, vaan kutsuin pois. JUST niin kokeenalustreeniä - etenkin jatko-osiltaan: Nimittäin sittempä ei koira enää lähtenyt eteenmenoon... !%?)("#%€##%/"!!! Ei sitten millään. Kävin lopulta näyttämässä lelun ja sitten Ur läksi uudelleen hommaan ja sai juosta suoraan lelulle. Sen sentään tajusin, että ei nyt ehkä just enää niitä maahanmenoja liikkeeseen yhdistettynä. Toinen vielä samanlainen ja äkkiä kotiin ennenkuin tekisin jotain muuta typerää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti