torstai 5. heinäkuuta 2012

Jälki, tottis ja esineruutu

Tehokasta toimintaa jälleen Leenan kanssa Pärnän suunnalla. Mulla mukana nyt luonnollisesti vain Urho.

Jälki sorakentällä, nami joka 3:lla askeleella, n.100m. Ajo tuoreeltaan. Ei syönyt ainuttakaan namia, maistoi yhtä lihapullanpalasta ja sylkäsi pois.. Alussa ihan hyvä pätkä, välissä jokunen toinen myös. Paljon kuitenkin katkoja ja yrittämistä puskan puolelle. Kai tuota ruokaa pitää kuitenkin näissä mukana pitää, vaikkei yhtään syökään? Auttaa se jäljen päällä pysymisessä kuitenkin. Yhden voisi kokeilla siten, että ruokaa on joka askeleella ja "vaatii" syömisen. Jos ei sittenkään syö, niin ei sitten. 

Tottiksissa kokeenomaista. Ilmoittautuminen ilman paria, siitä seuraamiseen jossa pk-suora ilman sakaroita ja henkilöryhmää. 40 askelta meni hyvin, sitten alkoi pätkimään - eli gumminauhaa saisi venyttää täsmällisemmin. Ekan istumisen seisoi, toisen istui. Maahanmeno hitaahko, muuten ok. Luoksetulo loppuun asti vauhdikas. Seisominen ok ja luoksetulo aavistuksen lopussa hitaampi kuin edellinen. Tasamaanoudon palkkasin suorilta, ok. Hyppynouto ok, meno on suht varma ja vauhdikaskin (ei kuitenkaan vauhdikas), mutta paluussa tiputtaa vauhdin kokonaan pois ihan esteen edessä ja hyppää "tasajalkaa". Varmaan niin paljon kolinoita muistissa, että haluaa ottaa varmanpäälle. A-este hyvä meno, mutta palautti hypyn kautta. WOT!?!? Kiitin (hämmentyneenä) iloisesti ja annoin toistolla toisen "kiipee" käskyn ennen paluuta, sitten homma ok. Eteenmenoon lähti hyvin ja meni suoraan valmiille lelulle. Purutyyny on pop! 

Esineruutu tallaltiin täyssyväksi, mutta puolileveäksi. Sinne perälle 3 vierasta esinettä. Ekalla pistolla toi yhden esineen, sitten kaksi pistoa joilla toinen esine talteen. Neljännellä pistolla yritti emmäjaksaeikämuahuvita-toimintaa, viidennellä tömpsytteli syvälle ja toi kolmannen esineen. Aika voimakkaasti Urho kyllä paineli ruudusta ulos tuulen alapuolelle, mutta kun kerran teki töitä, niin olkoon. Palkkana kaikilla esineillä purutyyny. Jaiks, se kyllä kuluu tällä menolla "loppuun" jos en malta säästellä sitä.

2 kommenttia:

  1. Oleksä ottanut ikinä ns. "norjalaista sekametsää"? Olisi varmaankin hyvä treeni Urholle.

    VastaaPoista
  2. Hyvä idis! Yhdenlaista sekametsää olen ottanut joskus joo, mutta siitä on Ikuisuus. Miten sä olet tehnyt tuota treeniä - siitäkin kun lienee useampia versioita?

    VastaaPoista