maanantai 17. joulukuuta 2012

Tokot Metlalla

Ur aloitti paikkamakuulla, mitä pitäisi tehdä enemmän. Yleensä Ur saa aina ensin tehdä jotain ja purkaa virtaa, mikä tietty varmistaa paremman mielentilan. Silti. Varsin levoton makoilu paitsi siksi, että se tuli heti alkuun, niin myös piilopaikan vuoksi. Aihki-pappa huuteli kiihkeästi mielipiteitään autossa, jonka takana olimme piilossa ja Urhon mielestä se oli varsin huolestuttavaa. Hyvä häiriö kyllä! Otettiin ihan lyhyt makuutus. Jäävät, joista kaikki muistaakseni oikein - tai sitten ei. Ehkä yksi prakasi, mutten muista mikä. (Kovin on hyödyllistä tämä treenipäiviksen pito....)
Maahanmenoja nakitellen, alkaa honaamaan. Kaukot varmistuu, lisää pitäisi vaan jumpata kotona niin saisi vietyä ne paremmin myös muihin ympäristöihin (1treeni/vko ei vie asiaa eteenpäin - yllätys!). Noudossa häslinkiä. Ensin varasti jo heittäessä (nykii/pompahtaa eteenpäin), kuten on alkanut tekemään enemmissä määrin. Tein sitten niin, että heitin kapulan, palkkasin namilla ja sitten vasta noutoon. Sitten alkoi sylki kapulan suusta ilman vapautusta (ennakoi palkkaa) ja taas piti ottaa uusinta.
Lopuksi otettiin erikseen pelkkä tuontiosuus, Leena piti koiraa kiinni ja tarjosi kapulan suuhun. Seuraamista pätkät. Eteenmenossa näki palkan viennin, hyvin meni. Juoksi päin erästä autoa kun kaappasi purutyynyn suuhunsa ja kääntyi lähteäkseen pinkomaan takaisin, eikä huomannut että siinä on auto edessä. Klonks ja eteenpäin, ei tainnut edes tajuta mitä tapahtui. Onneksi autossa ei mennyt varashälytin päälle :)

Oililla kaikkea aaahdistavaaaa... nimittäin seurauttamista paineistavissa paikoissa kuten aidan vieressä, lumihankeen kahlaten ("alustanvaihto") ja auton vieressä. Lumihanki meni ok, mutta aita oli hankala ja auto ihan kaikista kamalin! Kun Oilin piti tulla sivulle mun ja auton väliin, niin se yritti tarjota sivulletuloa oikealle puolelle ja lopulta mennä maahan + passivoitua. Eikun pikkukoiran nosto käsketylle paikalle (vähän rumasti raiveleista), kehut ja palkkaa. Ja taas heräsi Oili eloon :)
Sitten vielä toinen ärsyttävä homma, nimittäin erilaisten tavaroiden noutaminen. Laitoin väljästi riviin Raikun kumisen namialustan, pehmolelun, tunnarikapulan, nylonhihnan ja noutokapulan, jotka kaikki Oilin piti järjestyksessä tuoda. Muut meni ok, mutta nylonhihnan olisi mielellään ohittanut ja juossut suoraan noutokapulalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti