sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

1-2.6. PEKO-leiri, Lieksa

Lauantai


Urholle n.250x170m alueen tarkistus, metsäsaarekkeita sisältävä vanha hiekkamonttu, yksi maalimies. Kierrettiin myötäpäivään aloittaen itäkulmalta. Pari reagointia matkalla itäkulma-länsikulma. Kuuma keli ja mudi ihan läkähdyksissä, kävi usempaan kertaan etelälaidan suossa virkistäytymässä. Etelälaidalla merkkasi jäljen samaan aikaan kuin itse bongasin maalimiehen alueen keskeltä metsäsaarekkeen kainalosta, en kertonut havainnostani kuitenkaan mudille, vaan iskin sille liinan kiinni ja mudihan jäljesti hienosti perille :)


Oilille 8h ikäinen jälki kuivassa maastossa. Nostoalue 400m tienvartta. Ei ekalla vedolla reagointia jälkeen. Tai sitten reagointi oli se, että Oili totesi tässä olevan hyvä paikka pesimiselle ja pennuista haaveilemiselle. Just... Sitten lopulta joku reagointi, närppien eteenpäin. 3 esinettä ja jäljestämisestä ei oikein voitu puhua. Esineeltä esineelle lähinnä rämmittiin. Loppuun sentään päästiin, jotenkin. Avainroolissa taisi kuitenkin olla gps. Ihan loppumetreillä Oili oli sentään se, joka kertoi jäljen kulun ja viimeisen esineen paikan, kun me ihmiset tuijoteltiin gepsiin ja oltiin eri mieltä :D

Sunnuntai


Urholle ilmaisutreeni. Hyvin meni.

1. 20 haukkua, palkka
2. täydet, hallintaan, ei palkkaa
3. täydet, hallintaan, palkka
4. 10 haukkua, palkka

Oilille palauttava jälki, n.2h ikäinen, nosto janalta, 300m, 2 saman ikäistä harhaa, pari esinettä ja loppupurkki. Hyvin meni tämäkin.

Urholla molempina päivinä pyörähdys majan vieressä olevalla kentällä. Lauantain setissä pitkä seuraamissuora, jäävät (kaikki oikein :)), noudot (kiloinen ok, hyppy ohjauksin, A ok,) ja eteenmeno (oikein bueno!). Sunnuntaina paukut (ekalla pompsahti, toka ok, paikallamakuussa ok) ja noudot. Hypyssä ohjaus (palautuksessa vien esteeseen kiinni ja ohjaan hyppäämään esteen päältä), A:lta valui alas ja tipahti selälleen, uusinnalla se ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti