sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Tottis, jälki, esineet

Tottiksessa kaikki liikkeet läpi välissä palkkaillen. Seuraamisesta tosin vain pitkä suora, ei henkilöryhmää. Ekalla paukulla pomppas (-> huomautin hihnalla), tokalla keskittyi hyvin. Herpaantui kontaktista siinä 30-40 askeleella, kuten niin usein muutenkin. Tarttis tehdä tuohon enemmän venytystä. Jäävät kaikki hyvin, myös seisomassa pysyminen palatessa. Luoksetulosta palkkasin lennosta. Kiloisen nouto ok, hitaahko palautus. Hyppy on pohdituttanut, kuten aina, ja tein siinä huojentavan päätöksen. Saa jatkossa tehdä hypyllä ihan mitä lystää kunhan noutaa kapulan ja siitä palkkaan. Niin tehtiin ja odotetusti Ur teki menohypyn (siistillä) kosketuksella, palautuksen toi kiertäen. Kehuin ja palkkasin. A-este hyvin. Toivotaan, että hypyn vaatimuksen poistaminen tuottaa varmuutta A-esteeseen. Kokeessahan Ur kun on ensin hypyssä kolisteltuaan (ja varmasti itseään satuttaessaan) pyrkinyt myös kiertämään A-esteen palatessa. Eteenmeno suoraan lelulle, hienosti. 

Jälki oli n.500m, 5 keppiä + loppupurkki, ikää 2h. Ajoi olosuhteisiin nähden hyvin. Ajoi siis jäljen, vaikka muuten keskittyykin lähinnä hakemaan Oilia milloin mistäkin. Kamalan näköistähän tuo ajo oli, mutta ajoa kuitenkin. Keppejä ei nostanut yhden ainoaa. Yhteen reagoi, myöhästyin, ja uusintayrityksellä ei edes reagoinut. Märät kepit vain hetken hajustettuja ja jäljen vanhetessa satoi reilusti. Siis oli ihan ulalla kepeistä. Lopuksi lyhyet keppipaikkaukset, jotka meni ailahtelevaisesti. 

Ja vielä esineruutusuikale loppuun, takana yksi vieras esine. 3-4 normipistoa, ei esinettä. Hämärässä tiirailtiin ja näytti ihan siltä kun olisi muka löytänyt ja siirtänyt/jättänyt, vaan se kun ei ole yhtään Urhon tapaista. Tuo kyllä löytämänsä esineet hyvin, se on se etsiminen yleensä hankalampaa. Lopuksi lähetin vielä kerran ajatuksella, että menen itsekin samalla peremmälle katsomaan. Sinne meni, löysi esineen ja toi. Ei vaan ollut löytänyt sitä aiemmilla pistoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti