sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Haku ja jälki

Urholle useamman kk tauon jälkeen pk-hakua kaavalla jonka tiesin toimivan: sekametsä kuudella maalimiehellä. Toimi. Ilmaisut... niin no, huusihan se. 

Oilille jäljennostoharkka. Eka jälki meni tielle, toinen metsään ja kolmas tielle. Ja Oi veti taas 6-0 omalla tyylillään. Otti ekasta ilmavainun, veti oikeaan suuntaan tielle, tarkkoi jäljen tieltä kunnolla nenäänsä ja kurvasi suoraan takajäljelle. Tajusin virheen just ennen ojassa olevia nameja. Enkä tasan päästänyt koiraa niille! Toinen ok, tietenkin - menihän se metsään, tosin ilmavainuili senkin niin pahasti että esine jäi. Kolmannen merkkasi päällä oikein ja paineli takajäljelle, päästin vielä vähän liian pitkälle kun en taas tajunnut ollenkaan. Tien ylitti ok, mutta loppupurkista pokkana ohi. Koska en halunnut palauttaa sitä taas taaksepäin palkalle, niin otin purkin mukaan ja hetken jäljestyksen jälkeen kehuin + palkkasin. 

Jos koirien kanssa voisi joskus jutella tällä ihmisten kielellä, niin olisi mielenkiintoista kysyä Oililta, että mitähän se ajatteli että tässä treenattiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti