torstai 9. tammikuuta 2014

Toko

Parkkis oli kovin sohjoinen ja mudia ällötti. Oli siis toisin sanoen myös aika rauhallinen :) 

Eka ruutua, ihan vaan edelleen sitä lelun viemistä näkyvästi minun tai avustajan toimesta. Nyt ei sentään enää hylkinyt ruutua. Mut vaisu oli (koska loska).
Luoksetulossa ensin orientoivaa nakitellen, sitten juoksutellen, jossa eka taas huti (seisoi), toka onnistui.
Kaukokäskyissä päästän edelleen palkalle ihan liian nopeasti, heti vaihdon jälkeen. Mutta kun olen vaan niin innoissani jos joku vaihto on menny tosi hyvin! Pari kaukaa otettua yhtä vaihtoa, ja läheltä sitten useamman vaihdon sarja. En muista enää mitä.. Edelleen muut toimii paitsi sei-maa (ja is-maa) etenee reilummin kun vaan lätsähtää alas.
Seuraamista lyhyet pätkät. Käsien liikkeellä näyttää tosian olevan iso vaikutus juoksuseuraamiseen. Leenan sanoin: "juokset vaan silleen kädet liikkumatta ja kiinni kropassa kuten normaalistikin juostaan" :D
Tunnari in my ass. Niin hanurista kun olla ja vaan voi… Nenäliike on historiaa ja mudin mielestä se on noutoliike - ihan sama mitä sieltä noutaa.
Lopuksi leikittiin metallikapulalla. On se sen verran ällö Urhon mielestä, että siihen täytyy saada vähän parempaa fiilistä mukaan, joten nyt vaan pidetään hauskaa sen kanssa. Toimii!
Paikallamakuussa pitkästä aikaa vakiotoveri Raikun lisäksi narttukoira, joka teki lyhyempiä pätkiä. Hyvää häiriötä, tosin Urhon vinkuminen oli sitten aikamoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti