perjantai 28. helmikuuta 2014

Tokoo

Treenien tarkempi kirjaaminen on taas jäänyt. Yritän siis muistella, menee liikekohtaisesti.

Tunnari toimii perustasolla, myös pienen vireen kanssa jo. Liikoja kikkailuja ei kestä. Esim. jos kapulat ovat normaalia laajemmalle alueelle levitettynä ja niitä on reilusti enemmän, silloin hätääntyy jossain kohtaa ja ottaa minkä sattuu. Samoin treeni, jossa oli kolme kasaa, huononi loppua kohden. Ekan teki hyvin, toisessa hämmentyi ja kolmannessa oli jo pakka kokonaan sekaisin. Mietin, jos ihan perusjuttu lähes kokeenomaisena (syötän vielä välissä nameja ja lähetysetäisyys on lyhyempi) toimii, niin kannattaako tehdä outoja variaatioita ja hakea niitä rajoja? Ehkäpä ei. Välissä meinaso liian kikkailun vuoksi mennä nimittäin solmuun taas koko homma, nyt on saatu sitä perustreenillä auottua.
    Ruutu ei ole edennyt kummoisesti. Välillä näytti että eteni, sitten ahnehdin liikaa ja nyt taas pitää palata rutiinin luomiseen. Edelleenkin kysyn, miksi ruutua ei voi treenata olkkaritokoissa!?! Hanurista.
    Kaukoissa koitetaan nyt tehdä varmuutta vaan läheltä. Osaa teknisesti kuitenkin mulle ihan riittävällä tavalla, mutta liikkeessä on liikaa painetta. No eipä ihmekään, kun on ohjaajan inhokkiliike. 
    Paikallamakuun osaa hienosti Raikun kanssa. Vaan vieraammassa seurassa piippittää heti ja on kirahvina.
     Metskulla on edelleen leikitty ja kivaa on. Myös kahden metallin leikkinä. Ei oikein tohdi tiputtaa vapautuksesta, vaan hakeutuu luovutusasentoon. Ihan kiva tatsi hommaan muuten, mutta just ne viimeiset metrit ennen palautusta näyttää varovaisimmalta.
     Luoksetulossa alkoi ennakoimaan. Tajusin, ettei ole aikoihin otettu läpijuoksuja ja muutenkin pallo puuttunut minun päästä. Joten nyt siis pallo molempiin päihin ja vaihtelevuutta treeniin. Mahtavaa, että se maahanmeno on kuitenkin loksahtanut paikoilleen. Seisominen on hiukan huonontunut, ei ole enää niin topakka.

Oilin tottistelut ovat jääneet minimiin. Vähän on höntsäilty jotain ja kaikenlaiset kriteerit löystyy kokoajan… :) Kerran kun palattiin Urhon kanssa treeneistä, niin Pasi ilmoitti, että Oilikin osaa tunnarin! Päätin kuvata tämän pikatreenauksen ihmetuloksen:


3 kommenttia:

  1. "Edelleenkin kysyn, miksi ruutua ei voi treenata olkkaritokoissa!?"

    Totta kai voi, naksuttimella (+palkan suunnalla) oikeaan kohtaan hakeutumista eri lähtöpaikasta ja omaa sijaintia = ruudun takaosaa vaihdellen! Jos ruutu mahtuu olkkariin. :D

    VastaaPoista
  2. Kai sitä tosiaan voisi, jos vaan treenaisi :D Ruutu mahtuisi ehkä juuri ja juuri olkkariin, mutta etäisyyttä siihen ei saisi millään. Eli olisi lähinnä "naruhyppelyä". Mut pitää kokeilla, ei siitä haittaakaan ole :)

    VastaaPoista
  3. Voi Oili! Oikun tunnarissa kiteytyy koko tokoilun ydin: tää on niin siistiä, että mulla on joku tehtävä ja vähänkö mä olen hieno ja mä osaan ja ja ja ....Kylläpä muuten piristi omaa iltaa tämä video, kiitos!

    VastaaPoista