maanantai 10. helmikuuta 2014

Tunnaria ja tokoa, Oilille jälki

Tunnaritreenit jatkuu. Käytiin pihalla väärissä olosuhteissa (koiralla liikaa virettä) tekemässä taas surkea epäonnistuminen. Sisällä paikkaukset. Huomaan, että on jo jääty kiinni siihen, että kaipaa heti kehua kun on omalla. Jos en kehu, jää varmistelemaan ja joskus saattaa myös pinna katketa jolloin ottaa minkä sattuu tuontiin. Eli siis Ei Osaa. Nyt alan pitämään suutani kiinni ja koitetaan kerätä toistoja myös kodin ulkopuolella. 

Tokmannilla tänään kaikkineen oikein onnistuneet treenit. Pitkästä aikaa sellainen fiilis, että tästä tulee jotain :) 
Luoksarissa saatiin ehkä harppaus eteenpäin. Sen sijaan, että käsky on painokas ja nopea MAAHAN (miltei MAHAN), niin toimiikin paremmin, kun sanon pidemmin MAAA-han, josta loppuosan voi melkein hönkäistä ja aikanaan jättää muutenkin pois. Täh!? Älytöntä jos ratkaisu on todella näin yksinkertainen. Ekalla jätin seisomaan ja siitä pelkkä maahanmeno, tokalla koko liike, maahanmenosta vapautus takapalkalle. 
Ruutuihin juoksentelut kuten ennenkin, näki lelun viennin. Yksi välissä ilman näyttöä ja heti oli pihalla kuin lumiukko. Seuraavalla kerralla voisi tehdä vaihteeksi sheipaten. 
Kaukoissa ääntelee, reilusti. Mikähän lie siinä nyt taas? Painetta tuntuu olevan, väistää päällä vaihtojen välissä. 
Tunnari………….. onnistui!!!!!!! Kaksi kertaa!!!!!! Ekalla taisi pahemmin maistella muita, mutta toka bueno! !!!!!!!!!! !!!!!!! !!!!!!!!! Ja vielä !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sai sivummalla imuroida nameja maasta sen aikaa kun laitettiin kapuloita, siitä sitten suoraan lähetys kapuloille. 

Oilille vieras tuore jälki, tehty koiran kanssa, kiersi Tokmannin rakennuksen ympäri. Kaksi välipurkkia ja loppupurkki. Alussa luottamuspulaa koiraan, kun aloin luottaa niin meni paremmin (tietenkin…). Hyvin väljää menoa kyllä, haju pakkautui rakennusten seinille ja lumipenkoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti