tiistai 22. heinäkuuta 2014

Treenitreffit

Mudisti-snautseristi-teemalla. Tein Liinulle (Urhon tytär Takkutukan Riskibisnes) n.800m jäljen kun kiinnosti nähdä miten Liinu jäljestää. Muuten lähinnä vain tokoiltiin/tottisteltiin. Liinu jäljesti hienosti! Siis paitsi hienosti-hyvin, niin myös silleen primpsessamaisen sievästi hienosti :D 

Aloitus paikkamakuulla, vihdoinkin vieraiden koirien kanssa. Urho hyvällä tuntumalla riviin mentäessä ja makoili rauhassa n.3min. Omalla vuorolla kaukokäskyt, ihan jees - kai? Vähän etenee, mut fiilis oli hyvä. Luoksetulossa eka seisominen, ok, vapautus takapallolle. Toisella jätin seisomaan ja siitä maahan, palkkaus nameilla paikalle. Ruutu hukassa, oli menossa lähinnä takakulman A-estettä kohti. Löytyi lopulta ja sinne pari toistoa namialustalle. A-este pari kertaa, meni kyllä edestakaisin, mutta aika räimien ja räpeltäen - ei ole siinäkään teknikka kunnossa. 

Oilin kanssa lopuksi pienet seuraamiset ja ketteryystelineitä (silta, putki, tikapuut). Urho hääräsi mukana ja teki samat perässä ihan vaan tekemisen ilosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti