sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Mudien tokomestaruuskoe 7.9. Janakkala

Eka voittajan koe niin koiralle kuin ohjaajalle.

Paikallamakuu 6 Aluksi vinkui, sitten kirputti ja lopuksi suoritti alapesun. Ja loppuajan oli hiljaa.
Seuraaminen 8 Tosi kivaa seuraamista kaikkinensa. Parissa kohtaa vähän vinkui ja askeleet vasemmalle kirvoitti haukut.
Istuminen 9 Mun mielestä bueno, tuomari olisi halunnut vielä nopeamman istumisen.
Luoksetulo 8 Itselle kympin liike, mutta eihän pysäykset toki _täydellisiä_ olleet.
Ruutu 6 Ekalla käskyllä kurvasi kehän reuna-aitaa ihmettelemään, toisella käskyllä ONNEKSI suuntasi ruutuun päin, mutta sivusta sisään. Nopeasti käskystä maahan ja loppuosa hyvin.
Hyppynouto 7 Varasti noutoon ja tuttua epävarmuutta paluuhypyssä.
Metallinouto 8 Hyvin Urhoksi! Ihan tuli jopa melkein reipasta ravia palautuksen ja riittävän lähelle.
Tunnari 7 Varasti tässäkin, tönäisi/nuolaisi tms. väärää, mutta tarkensi oman ja toi hyvin. Vinkui taas aika paljon odottelussa ja lähti vähän liian lujalla laukalla kapuloille ja varastaminenkin päälle. Intoa alkaa olla liikaa.
Kauko-ohjaus 0 Kaksi käskyä ekaan istumiseen. Ja seuraavan seisomisen rynni yli oman mittansa. Muuten hyviä vaihtoja ja ei juminut :)
Kokonaisvaikutus 10 Kyllä, kymppifiiliksellä mentiin :)
Yht. 207p VOI3 

Olipas kiva koepäivä! Oli hyvä fiilis ennen, jälkeen ja suorituksen aikana. Ei mitään suorituspaineita, vaan vain kivaa harrastamista. Ehkä tämmöinen veteraanitoko on just siisteintä. Koska pisteet riittivät tulokseen ja niitä sattui tulemaan vielä 7 pojoa enemmän kuin kanssakisaajallamme, hurmaavalla Matti-kroaatilla, niin voitimme luokan ja samalla vielä luokan mudimestaruudenkin.

2 kommenttia:

  1. Noniin, onnea! Voittajaluokka on tosi epäkiitollinen sikäli että siellä on niin hirveästi nelosen kertoimella olevia liikkeitä ja kun nollaat yhden, se ykköstulos meni melkein siinä. Pitäis saada muista ysiä ja kymppiä niin pisteet riittäisi. Mutta pisteitä kuitenkin ruudusta ja tunnarista, loistavaa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllähän se ykkösen napsahtaminen aika mahdottomalta tuntuu, kun aina joku kuitenkin floppaa. Ja mä kun en millään jaksa alkaa treenaamaan sillä asenteella ja intensiteetillä (ennenkaikkea kuitenkin asenteella ;)) että mikään ei sit kans floppaisi. Mutta yllättävän hauskaa on tämä voivottelu toistaiseksi ollut, joten treenit jatkukoon ja kokeitakin kiikaroidaan :)

    VastaaPoista