tiistai 7. syyskuuta 2010

Haku ja ryyryy

Urholle eka mm valmiina vasemmalle etukulmaan, vaati kaksi lähetystä perille päästäkseen. Keskilinja kulki uoman pohjalla ja sen molemmin puolin nousi rinne ylös, kovin helposti molemmat koirani alkoivat aina kaartaa rinnettä pitkin eteenpäin, eivätkä pinkoneet suoralla pistolla ylös asti. Mutta positiivista oli, että Urho kesti hyvin poiskutsut, korjaukset ja uusintalähetykset - sillä alkaa motivaatio olla todella kohdallaan :D Ekalla maalimiehellä 4 haukkua, jotka tulikin heti hyvällä tasaisella sykkeellä ilman ylinopeaa rypästä. Ehkä se rypäs tuleekin just silloin kun treenataan nimenomaan vain haukkua tosi helpoilla ja näkyvillä maalimiehillä. Ja ehkä mä en jaksa hinkata Urhon haukkua aivan älyttömästi vaan annan huutaa niinkuin siltä itsestä hyvältä tuntuu. Tärkeintä vaan, että haukkuminen tuntuu siitä hyvältä ja se ei jätä maalimiestä vaan jatkaa hengitys- ja ajatuskatkoksen jälkeen itse huutamista. Itseni tuntien mä saattaisin jäädä hinkkaamaan sitä ikuisuuksiksi...

Noh, toiselle maalimiehelle otettiin haamu puolimatkassa keskilinjalle, jätin koiran sinne, palasin itse linjalle ja otettiin siitä yliheitto. Just yliheittäessä piti tulla vielä ääniapu, mut se myöhästyi ja Urholta katkesi ajatus pari metriä yliheiton jälkeen, joten otin koiran takaisin ja uusi lähetys ääniavuilla maalille. Sinne meni ja huusi 20 haukkua perillä. Kolmannelle sama yliheittokuvio ja nyt meni nappiin. Maali oli rinteessä olevien kuoppien luona ja Urhon piti tovi tarkennella hajua - olipa kiva katsoa kuinka se sinnikkäästi etsi ja etsi, kun miettii esim. viime kevättalvea, jolloin se olisi oitis heittänyt pyyhkeen kehään jos ei olisi heti tullut löytöä. Kolmannelle myös 20 haukkua, loppuruokapurkki ja päälle vähän pallottelua. Urholla oli h a u s k a a !

Oilille sillisalaattitreeni :D Mun piti oikein pinnistellä itsekin jotta muistin että mitä seuraavaksi. Eka maalimies vasemmalla etukulmassa valmiina ja tässä vaiheessa ei muita maalimiehiä metsässä vielä ollutkaan. Oilikin vaati heti alkuun kaksi lähetystä kun rinne kutsui niin kovin kääntämään kurssia eteenpäin liian aikaisin. Eka maalimies palkattomana, otin koiran haltuun ja palattiin keskilinjalle kun mm puolestaan jäi maastoon ja piiloutui uudelleen. Oikealle tyhjä, jonka Oi näytti tietävän tyhjäksi, eikä edennyt ei niin millään riittävän syvälle. Senkin telepatiaeläin, tai nenäeläin. Vasemmalle tyhjältä yliheitto, josta en muista miten meni, jotenkin kai.. Tälle toiselle maalimiehelle 20 haukkua ja palkka. Kolmas mm suoraan piston päässä edessä, mutta tälle taas tuli hinkkausta kun Oi eteni liian aikaisin aluetta eteenpäin. Kunhan löysi, niin sai haukkua täydet, otin haltuun ja siitä maalimieheltä palkka. Palatessa jätin koiran odottamaan, palasin keskilinjalle ja tästä otettiin hallittu yliheitto ja peräänjuoksu vasemmalle, josta koiran saatua mm kiinni suorapalkka. Treenissä positiivista: Oi ei pahastunut palkattomuudesta. Treenissä negatiivista: ne suorat pistot!! Ja pistolle syvyysvarmuutta!!!!

Ryömintää on otettu Oililla muutaman kerran niin, että laitan namin n.40-50cm päähän koirasta ja ryömimällä namille koira saa sen, jos nousee ylös niin nappaan namin pois. Menee jotenkuten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti