torstai 16. syyskuuta 2010

Haku (Oi) ja jälki (Ur)

Teemana pitkät pistot, ylisyvyyttä. Otettiin näköavuilla niin meni kerralla kunnolla. Tsekattiin ensin etukulmiin lähtevät maalimiehet, pyöräytin koiran pois ja pienen tovin jälkeen Oili sai mennä hommiin. Ekalle vähän kiemurointia, meni perille kuitenkin ilman lisälähetyksiä. Toiselle suoremmin. Sitten haamut, joille ennen lähetystä pieni odotus koiran samalla "poispyöräyttäen". Kolmannelle kaarsi 20m jälkeen tallausten mukaan, kutsuin pois ja kävin lähetämässä kaartamiskohdasta uudelleen, sitten menikin hienosti aivan ylisyvälle, noukki sieltä tuulen alta hajun ja palasi takaisinpäin paikantamaan mm:n. Hienosti! Neljäs yhteen putkeen pötköön ilman mitään lisähärvellyksiä. Haukkuja sekalaisia lyhyitä määriä.

Urholle jälki, kävin tekemässä sen ennen hakuiluja ja pari tuntia se ehti välissä vanheta. Alkuun janalla iski mudille p-hätä. Häsläystä ilmassa, piti kyllä jäljen, mutta kovin heilurina mentiin. Ekan filmipurkin tahtoi tuoda mulle käsiin, seuraavalla vihjaisin maahan ja loput ilmaistui maahanmenolla (+ otti purkit suuhun). Lopussa häslättiin ja mä en muistanut missä jälki meni, tahtoi ajella sitä kovasti tuulen alapuolella. Kokonaisuudessaan "ihan jees, on nähty parempaakin".

Oili pääsi suorittamaan ryhmäpaikallamakuuta uljaiden käyttöbelgien välissä. Pikku-Oikku oli ihan hipihiljaa kun vieressä oli vähän enemmän viettiä, padottuna ja ei-niin-padottuna :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti