tiistai 6. syyskuuta 2011

Tottikset + jäljet

Tehokas ilta Leenan kanssa Joensuun länsipuolella. Ensin käytiin tekemässä jäljet, sitten tottikset Pärnällä ja lopuksi käytiin ajamassa jäljet.

Tottiskentällä pojat (Urho ja Raiku) aloittivat yhteisellä ilmoittautumisharkalla. Siitä Raiku liikkeisiin ja Urho paikallamakuuseen. Sitten toisinpäin. Muut Urholta hyvin, mutta suora seuraaminen oli levotonta, lähinnä kontakti katkeili, paikkansa piti kuitenkin koko ajan. Jäävien valmistelevissa taas oikein hyvää seuraamista. Kuljenkohan mä itse perusseuraamisessa jotenkin liian "huolettomasti"? Hyppyä parit agityyliin ees-taas, yksi kosketus, kolme leiskaa, joista viimeinen ihan super kunnon ilmavaralla! Kyl se pystyy kun vaan saadaan homma kohdalleen. A-estettä myös ees-taas avustajan kera. Urholla oikein kiva asenne molemmilla telineillä. Eteenmeno meni sitten läskiksi, ensin koiran osalta ja lopulta omaltakin osalta. Sählättiin kunnolla..

Oili eka paikallamakuuseen ja Aihki teki samalla omat kymppitottikset (Aihki täytti juuri kunnioitettavat 10v!). Sekalaisia seuraamisia ja jotain jääviä siinä välissä myös Aihkin kanssa. Hyppyä ees-taas ja A-estettä myös. Oili oli aivan töhönä.

Jälkimetsässä Leenan tekemä 2h ikäinen 200m pätkä Urholle ja niin vaikeaa, niin vaikeaa oli se.. Alueella oli varmasti ulkoilutettu useampia koiria ja mutiainen oli moisesta ihan sekaisin. Lähtöfiilis muutenkin ihan väärä. Jotain pätkiä se ajoi hyvin, mutta pääosin huonosti. Keppeihin reagointia sai odotella pitkät tovit, ihan kuin mudi ei olisi edes tajunnut, että sillä on nenä. Kun lopulta reagoi, niin sitten toi kepit nätisti käteen asti.

Oilin jäljen tein itse ja se ajeltiin pimeähämärässä. Ensin kuljettiin vähän tyhjää tienvartta pohjalle. Jäljen metsäosuus meni ok ja alun metsätiepätkäkin meni ihan hyvin. Ajoi tiellä kuitenkin niin epävarmasti, että piti pikkuesineen kohta osoittaa selkeästi että "tarkasti". Yritti siinä tyrkkiä metsäänkin, eli harhoja siellä varmasti oli. Jälki jatkui T-risteyksestä suoraan yli hakkuuaukolle, se meni ihan hyvin, mutta sitten taas meni mutka pitkäksi ja jäljen kulku hukkui hetkeksi. Loppuesineelle tultiin ihan ok. Eli eli... erilaisia pintoja ja pinnan vaihteluita - aina vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti