tiistai 14. elokuuta 2012

Haku + jälki

Eka etukulma valmiina, seuraavat 4 yliheitoin samaan tyyliin kuin viimeksi yliheittotreenissä. Eli koira keskilinjan toiselle puolen, itse linjalle, mokke 20-40 metriin riippuen näkyvyydestä. Yliheitettäessä mm pinkaisi juoksuun. Ei ilmaisuja. Urhosta homma oli sikasiistii. Hassua, sen pää ei todellakaan olisi kestänyt tällaista treenitapaa pari vuotta sitten kun hakuhaukkujumitus oli pahimmillaan. Nyt koira oli ihan fiilareissa ja keskittyi hienosti.

Oilille omatekemä n.200m jälki, ikää hakutreenien verran eli 3h. Joitakin tienylityksiä ja tietäpitkin kulkemisia, muuten peruskauraa. 4 esinettä + loppupurkki. Nosto janalta, merkkasi puolenmittansa verran oikein ja sitten "korjasi" takajäljelle. Ihan motivoitunutta menoa, tiepätkillä tuttua epätarkkuutta. Lenkkipoluilla oli jälkeä tehdessä paljon liikennettä, joten oli ihan mukava seurata kuinka Oi kuitenkin tarkkoi omaa jälkeä eikä lähtenyt merkkausta enempää harhoille.

Lopuksi heittelin pari esinettä metsään ja Oi sai hakea ne. Ekan haki innokkaasti, toiselle sai patistella enemmän. Tuonnit suhteellisen varmoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti