keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Tokoa ja tottista

Kahdet erittäin kivat ja hyvävireiset tokot/tottikset Urholla. Kyllä ne aiempien treenien päättömyydet taisi johtua Oilin poissaolosta ja jättämistään tuoksuista? Niin paljon paremmin keskittyy nyt taas tekemiseen, on itsevarmempi ja rauhallisempi.

Tokossa tiistaina läpi voittajan palasia. Ensin orientoitumista lyhyillä seuraamispätkillä. Sitten tunnarialkeet x2. Maahanmenoja juoksennellen, pari hyvää ja yksi jäi seisomiseksi. Ruutu näyttäen x2 ja molemmat tosi hyviä! Viimeisellä jäi itsenäisesti vieläpä pojottamaan ruutuun naksun kuultuaan, eikä juossut vastaan. Kaukokäskyjä liikkurihäiriössä lyhyeltä matkalta alkuun pelkkiä maa-is, välissä joku maa-sei tai is-sei, sitten sarja läheltä ohjaten sei-is. Metallikapulalla pelkkää pitämistä, tosi hyvin. Silmät kiiltäen hamuaa kapulaa, vähän vielä kalisuttaa, mutta vähenee kokoajan. Purutyynypalkka on tässä huippuhyvä! Lopuksi 3min paikallamakuu Raikun kanssa - jees. 

Oili teki samalla keikalla seuraamista takapalkalla. Jäävissä istuminen hyvä. Maahanmeno takkusi, piti toistaa useampaan kertaan. Seisominen hyvä, mutta siitä vaisu luoksetulo, jätin palkatta ja otin toisen jättäen koiran valmiksi seisomaan ja hetsasin vähän matkalla -> nyt tuli lujaa. 

Maneesilla keskiviikkona Urholla henkilöryhmää taviksena ja sitten myös kyykyssä olevilla henkilöillä. Yhteen puhuvaan haksahti pari kertaa kun oli naama niin sopivasti hollilla. Huomauttelulla korjasi ja paransi vielä enemmän kun vaihdoin namin palloon. Muuten seuraamiset palkkailin nameilla ja tekee niillä paljon siistimpää seuraamista. Jäävistä istu ja maahan hyvät, seisomisen veti ensin istumaan, korjausella oikein. Sivullesiirtymissä oli kauttaaltaan vajautta (ja ennakointia), niihin kannattaisi ottaa teho-olkkaroinnit. Luoksetulo eteen pro! Paikallamakuu hyvä, paitsi kun holskutyttö Sinna tuli maneesiin, niin piti hetken piipparoida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti