torstai 2. tammikuuta 2014

Tokot!

Roudasin tunnarikapuloita joululomilla 1000km käyttämättä niitä kertaakaan. Oli semmoinen olo, että myyn kaikki tokopalikat pois, ei kiinnostanut yhtään. Mutta sitten jostain tuli taas inspis ja eiku treenaamaan!

Päätin yrittää päästä pois vakiintuneista kaavoista ja aloitin kaukokäskyillä - aika järisyttävää :D Urhopa teki ihan näppärästi :) Etäisyys puolet tai vähemmän kokeenomaisesta. Kääntyi vähän takapalkalle, muuten reippaat vaihdot eikä edennytkään pahasti. Vähän se toki etenee kun tekee vaihdot hieman pompahtaen. 
Luoksetulo kokonaisena. Seisominen käsimerkillä tosi hyvä, maahanmeno tutusti tökki. Kun sain koiran lopulta maahan, niin takanani viiletti muovipussi tuulessa ja mudilla alkoi taas olla mahdotonta pitää kyynärpäitään maassa. Perään pelkkä maahanmeno suullisella- ja kokovartalokäskyllä, vapautus takapalkalle. 
Seuraamista ensin pelkässä perusasennossa, "seuraa" ja kontaktista palkka. Sitten kävelyä ja lopuksi juoksua. Mun pitää muistaa olla heiluttamatta käsiä kovasti juoksussa, ei pompi silloin niin pahasti. 
Tunnaria pari erilaista ottoa. Ensin jono vieraita asvaltilla, välissä nameja ja nurmikon puolella oma piilossa. Otti muutamat namit, jatkoi jonon loppuu ja löysi oman nurtsilta jonka otti (kehuin), mutta bongasi sitten syömättömiä nameja, tiputti oman ja jäi syömään loput namit. Meni jonon vielä pari kertaa edestakaisin, en muista kokeiliko väärää suuhunsa, mutta otin koiran pois koska olin varma että kohta haksahtaa väärään. Uusinnalla taisi viimeistään vähän maistaa väärää, tiputti itse sen pois ja etsi oman + toi. Kolmas tehtiin niin, että oma väärien sekaan jonoon, ruokaa muutama pala ennen koko tunnarijonoa ja naksautin heti kun reagoi omaan. Tämä viimeinen meni hienosti! Lähti naksusta huolimatta tuomaan heti omaansa. Pitääpä muistaa käyttää naksua oman merkkaamiseen, pelkkä kehuminen on auttamatta liian hidasta. 
Viimeisenä ruutu ja täysin epätoivoinen suoritus siinä. Näki lelun viennin ruutuun ja juoksi monta kertaa suoraan ohi… Ruutu oli tuulen vuoksi pakko tehdä hämärämmälle sivunurmikolle, mutta se nyt ei taida käydä selitykseksi. Urho suorastaan vältteli ruutua. Viidestä tai kuudesta toistosta kaksi viimeistä saatiin lopulta onnistumaan, eli Urho juoksemaan suoraan ruutuun lelulle. Uskomattoman tunari mudi… 

Mut kaikkiaan kivat treenit ja tokokärpänenkin alkaa taas heräillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti