lauantai 11. tammikuuta 2014

Tottelemiset

Ruutu. Ekassa vein itse lelun, toisessa vei avustaja ja kolmannessa koira ei nähnyt kun avustaja vei lelun. Kaikki meni kivasti. Babyruutu rules jee :D 
Kaukoissa taisi taas jumia ekan, otin tällä kertaa pitkää matkaa pelkällä yhdellä vaihdolla. Uusinnalla onnistuneita (m-i, m-s). Läheltä vielä joku satsi, muistaakseni ok. 
Tunnarissa ekana kaksi kapulaa, oma ja vieras sekä namit ympärillä. Toistoissa kolmas vieras. Taisi mennä taas niin, että eka floppasi, seuraavat saatii paikattua ja loppufiilis taas "En kyllä tiedä tuleeko tästä ikinä yhtään mitään."
Luoksetulossa muiden kanssa sama kaava, eka ei onnistu. Ollappa kokeissakin aina kaksi yritystä... 
Hyppynouto (pk) ihan esteen läheltä. Teki tosi siistin ja nätin kosketushypyn mennessä, palatessa jäi epävarmana esteen taakse seisomaan. Kannustin tuomaan, kiersi esteen ja palkkasin. Paluuhyppy on historiaa. 
Estenoutosuoritus näytti vähän ruosteiselta, vaikka teoriassa ihan hyvin menikin. Varmistin paluun. 
Lopuksi vielä hyppynouto matalalla esteellä ja siinä Urho toi hyvin selvästi esille kuinka paljon sitä ahdistaa hyppynoudon paluun tekeminen. Jäi nimittäin ekalla otolla 50cm esteenkin taakse nykimään.

Oili leikki patukalla, tykkäsi kun sai riehua ilman Urhoa. Seuraamispätkä takapalkalla, ok. Pk-hypyt huonot. Hakeutui kyllä hyvin ja mielellään hypylle, mutta teki semmoiset ruman näköiset selkää taivuttavat kosketushypyt ja kerran kolautti polvet. Myös A-esteellä puuttui voima ja pikkukoira valui esteeltä alas kuin räkä. Tsempaten siitäkin kuitenkin ylitys. Lopuksi matalalla esteellä hauskoja hyppyjä. Jääköön pk-esteet unholaan Oilin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti