torstai 26. huhtikuuta 2012

Ekat hakut!

Urho sai katsoa kun maalimiehet (2) lähti etureunaa pitkin maastoon, odotellessa pelailtiin pallolla (toimii, Ur saa purkaa palloon pahimmat höyryt). Aloitettaessa en millään muistanut, että pitikö startata oikealle tyhjällä vai vasemmalle etukulman maalimiehellä. Pikaisesti päätin aloittaa vasemmalle, vähän levoton ilmaisu ja mm joutui kieltämään räpläämisestä. Molemmille puolille vielä tyhjät (ei saanut oikealta edempänä olevasta mm:sta hajua), ja sitten oikealta maalimies. Umpipiilolla yhä levottomuutta ilmaisun aloituksessa, loppua kohden parani. Haltuunotto kahdella käskyllä, muuten oli hallussa ihan passelisti. Oikeanpuoleinen mm jatkoi vielä eteenpäin ja palattiin tekemään parit tyhjät molemmille puolille. Jossain välissä yritti tynkäpistoa (oli huono lähetyskin), mutta korjaamalla eteni nätisti. Viimeisellä maalimiehellä hyvä ilmaisu ilman räpläilyjä. Jes!! Hyvä harjoitus, hyvä Urho! Oli motivaatiota, oli intoa, oli kivoja syviä pistoja, oli vaikka mitä :) Yliheittoja Urtsi ei kyllä osaa, lähtee muka hienosti ja muutaman metrin jälkeen kaartaa hölmistyneenä pois, "Jaa niin mitä sää sanoit?". Eli erikseen treeniä niistä. Urho on myös ylihyvin kuulolla (edelleen), joten mitään "hianoo!" huutoja sille ei kannata huudella koska Ur reagoi niihin heti ja alkaa kaartaa pois. Antaa sen vaan rauhassa tehdä (hyviä!) pistoja. Nam. 

Ja sitten Oili... Ei polokoilalla niin mitään käsitystä pistotuksesta tai risteilystä. Eikä oikein edes liikkuvan maalimiehen ilmaisusta. Tyhjän piilon Oi sensijaan ilmaisi pontevasti ja kun kävin näyttämässä, että katsopas, tyhjä on, niin Oi toi silmät loistaen mulle pressukassin piilon sisältä - "Eikä oo tyhjä! Tyhmä...".  

Lopuksi Oi sai noutaa maastosta kaksi merkkauspyykkipoikaa. Ekaa viskoi ilmaan ja toi vasta monennella käskyllä, toisen toi paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti